Åkerby Handelsträdgård
Enköpings händelseträdgård

Tel: 0701 758 980, 0707 44 66 78

Åkerby Handelsträdgård

Vi börjar förberedelserna redan i slutet på februari. Det första vi sår är våra JÄTTELÖKAR "exhibition" som kan väga 1,5 kg styck. I mitten på mars är det tid för paprika och chili, vi har många "MYCKET VÄLSMAKANDE SORTER" sedan kommer allt slag i slag, kryddor, grönsaksplantor. Vi odlar gurka, tomater, sallad, delikatesspotatis, brysselkål, lök, vitkål och grönkål mm är det vi odlar mest av, det börjar planteras ut kring 10 juni och är färdiga till försäljning i början av augusti.

Våran sallad har väl fått berömdhets stämpel på "BONDENS MARKNAD" i Stocholm där vi säljer våra varor produkter till dig. Allt vi odlar är EKOLOGISKT och KRAVMÄRKT. I trädgården odlas inläggningsgurka som försäljs som SALTGURKA, SMÖRGÅSGURKA, SNABBSALTAD GURKA och även SYRAD GURKA, vitkål till SURKÅL. Alla är välkomna till oss i trädgården eller marknaden. Vi har inga öppettider och ingen reklam men ni kan ringa och kolla om vi är hemma. Är vi det, så säljer vi. Vi plockar de grönsaker ni pekar på eller de som vi har i kylrum. Färskare kan det inte bli.

Säsongen för försäljning är maj - december. Vi ser med glädje fram emot mötet med våra stammisar och alla våra nya kunder
Välkommen!

 

Facebook: Åkerby Handelsträdgård
Roger och Britt-Mari Dahlström Tel:
0701 758 980 eller 0707 44 66 78
Email: britt-mari.dahlstrom@akerbyhandelstradgard.se

Förädlingar

Vi säljer förädlade grönsaker såsom kryddiga gurkinläggningar, syrad björksav, mjölksyrad vitkål, mjölksyrad rödkål, mjölksyrad gul morot,mjölksyrad morot. All förädling kommer från vår egen odling.

Enköpings händelseträdgård

Säsongen för försäljning av Krav-plantor börjar i maj. Nyskördade grönsaker börjar vi sälja juli - december.

Uppdateringar Åkerby handelsträdgård

Håll koll på våra uppdateringar om vad som händer i Åkerby handelsträdgård

Bondens egen marknad

Vi älskar att ställa upp på klassiska torgmarknader, som exempelvis Bondens egen marknad som hålls på två platser i Stockholm, Katarina Bangatan och Östermalm. Där finns möjligheten för folk att köpa ekologiska, färska och lokalproducerade grönsaker med en underbar unik smak. Tyvärr har den rådande samhällssituationen påverkat marknaden. Pga Corona är Bondens egen marknad Södermalm och Östermalm tillsvidare inställd då sammankomster med över 50 personer som till exempel marknader inte längre är tillåtna. Men håll ögonen öppna efter uppdateringar då situationen kan ändras.

Klicka här för mer information!

Facebooksidan för Bondens egen marknad Södermalm