Om oss

Väl beläget boende i Enköping

Enecopia Rum och Frukost - Här hittar du prisvärt boende, strax utanför stadskärnan i Enköping med perfekt anslutning till E18. Det finns mycket att se och utforska i närområdet och det finns alltid något för alla att njuta av. Med 5 km från Vårfrukyrkan och 9 km från Bredsandsbadet ligger boendet väldigt väl beläget. Med ca 45 minuters promenad kommer du till Enköpings stadskärna. Det tar ca 35 minuter med bil till Västerås/Hässlä flygplatsen och ca 55 minuter med bil till Arlanda flygplats.

Våra gäster har tillgång till köket, där det serveras en härlig kontinental frukost. Fasaden och altanen är renoverad och målad under 2018. Hela huset är rökfritt!
Vi erbjuder tillgång till wifi kostnadsfritt till alla våra gäster. För bekvämlighetens skull har vi på gården en stor privat parkering som är gratis.

Aktiviteter

Vi erbjuder vandring och cykling. Vi hyr även ut cyklar för den som inte har med sig en cykel. Kontakta oss för mer information så besvarar vi dina frågor. Hos oss finner ni även Åkerby Handelsträdgård, en handelsmarknad där du kan köpa fräscha ekologiskt odlade grönsaker.

Sevärdheter

Vårfrukyrkan
En riktigt vacker kyrka i närheten av boendet med mycket historia och även en av landets äldsta kyrkor.

 

Skolparken
Centralt i parken finner du en scen som används till olika evenemang. Ett av evenemangen är Trädgårdsdagen som äger rum årligen, första lördagen i september. Det finns massor av höga och vackra träd från förra sekelskiftet.

 

Drömparken
Parken är full av olika plantor och cylinderformade bokhäckar. Det är en färgrik park med kontraster.